Deň krivých zrkadiel 2019

9. jún – Deň krivých zrkadiel – je dňom ľudí s mentálnym postihnutím. S heslom „Sme iní, ale nie horší!“ spoznávame ich talent, zručnosti, schopnosti, názory. Každý kto chce, sa môže započúvať. V rôznych mestách Slovenska (Bratislava, Dolný Kubín, Komárno, Košice, Malacky, Nitra, Trnava) prebiehajú koncerty, predstavenia, tanečné vystúpenia či rozličné sprievodné podujatia. Ľudia majú možnosť zakúpiť si originálne autentické výrobky z dielní ľudí s mentálnym postihnutím – také, aké nemá nik!

PROGRAM V SADE J. KRÁĽA:

Akcia v Bratislave odštartuje v nedeľu 9. júna o 15.00 hod. bubnovým sprievodom s Campanou Batucada pri gotickej veži v Sade Janka Kráľa.

O 15.45 h nasleduje na pódiu pri Auparku privítanie s príhovormi hostí, moderuje Karin Haydu.

Od 16.00 hod. do 18.00 h. pokračuje program Piknikom tvorivosti a zábavy v Sade Janka Kráľa. Budete môcť ochutnať z piknikového koša, čakajú na vás tvorivé dielne, stolový futbal i darčekové prekvapenia. Super program pre celú rodinu a všetkých, ktorí sa chcú zabaviť! Svoje originálne výrobky v stánkoch ponúknu zamestnanci a klienti chránených dielní a domovov sociálnych služieb.

Od 18.30 do 19.30 h sa bude konať koncert skupiny FUNKIEZ na pódiu pri Auparku. Vstup je voľný! Koncert sa koná za každého počasia, aj v prípade dažďa!

Deň krivých zrkadiel organizuje Združenie na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím v SR a je realizovaný s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR a Nadácie Veolia. Akciu podporila aj naša mestská časť. Príďte sa zabaviť, spoznajte ľudí s mentálnym postihnutím!

web od 2day