Učiteľ, na ktorého sa nezabúda

Mestská časť Bratislava-Petržalka pri príležitosti osláv Dňa učiteľov bude aj v roku 2020 organizovať slávnostné stretnutie pedagogických zamestnancov základných a materských škôl v jej zriaďovateľskej pôsobnosti. Na tejto slávnosti budú ocenení najúspešnejší pedagogickí a odborní zamestnanci základných a materských škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti. Súčasťou tejto slávnosti bude aj ocenenie súčasných aj bývalých pedagógov v rámci kategórie „UČITEĽ NA KTORÉHO SA NEZABÚDA“, ktorí sa svojim pedagogickým majstrovstvom, láskavým a citlivým prístupom stali pre svoje deti a žiakov ich druhými rodičmi a dokázali im aj ich rodičom pomôcť častokrát aj v zložitých a ťažkých životných situáciách.

Návrhy na ocenenie „Učiteľ na ktorého sa nezabúda“ na bývalých aj súčasných pedagogických zamestnancov základných a materských škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka môžu predkladať žiaci, absolventi škôl, zákonní zástupcovia, bývalí a súčasní kolegovia do 6. marca 2020 elektronicky na adresu juraj.monsberger@petrzalka.sk, alebo poštou na adresu Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, Oddelenie školstva, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava. Návrh musí obsahovať meno a priezvisko navrhovaného pedagóga vrátane kontaktov na neho (telefón, e-mail, adresa bydliska), škola v ktorej pôsobil alebo pôsobí a zdôvodnenie na udelenie ocenenia.

Pri návrhoch je potrebné súčasne uviesť aj meno a priezvisko predkladateľa návrhu, vrátane základných kontaktov na neho (telefón, e-mail, adresa bydliska).

web od 2day