Spoznajte Petržalku s tematickou piesňou Džungľoraj a zapojte sa do súťaže!

Leto máme v plnom prúde, prečo si teda nezaspievať. Minulý rok vyšla z dielne speváčky a skladateľky Kristíny Prekopovej pieseň „Džungľoraj“, ktorá sa celým textom spája s Petržalkou. Toto leto si pieseň pripomenieme, a to rovno fotografickou súťažou.

Občianske združenie PRESADÍME sa aktívne venuje pamätiam Petržalky a budovaní pozitívneho vzťahu k našej mestskej časti. Preto prišli s projektom piesne, ktorá bude hudobným obohatením pre Petržalčanov.
Pieseň „Džungľoraj“ vyšla v dvoch verziách ako letný hit vode, alebo iba tak, na prechádzky.
V dlhšej, teda úplne verzii a remixovanej. Všetky pesničky majú svoje videoklipy, ktoré si môžete pozrieť na youtube.

Remix:

Videoklip k pesničke Džungľoraj od Kristíny Prekopovej vytvorili deti /12 r., 13 r. a 14 r./ v ateliéri FILMROOM počas Letnej školy animovaného filmu 2019. Remix však oficiálny videoklip nemá, čo sa však čoskoro môže zmeniť, a preto potrebujeme vašu pomoc.
Stačí keď do pondelka 31. augusta pošlete fotografiu Petržalky z vlastnej tvorby, a možno práve vaša fotografia obohatí nový videoklip spoločne s ďalšími zaujímavými zábermi. Je to jednoduché. Vašu fotografiu Petržalky pošlite na mail tlacove@petrzalka.sk, v predmete uveďte „videoklip Džungľoraj“. O tom, či práve vaša fotografia bude použitá dáme vedieť 31. augusta. Avšak už na týždennej báze ich budeme spoločne s ďalšími zdieľať na našom facebook-u a zároveň odmeňovať symbolickými cenami.

Engerau kráska Džungľoraj
nežne ma láskaj, opantaj
v betóne kvitne lužný háj
na zemi miesto veru naj

web od 2day