Zbierajte odpadky s Michalom Sabom!

Celoživotný Petržalčan, moderátor rádia Expres a človek, ktorý motivuje ľudí k zdravému a eko životnému štýlu. To je greenfluencer Michal Sabo, ktorého ste mohli viackrát stretnúť pri zbieraní odpadkov pri Chorvátskom ramene. Teraz sa k nemu môžete pridať aj vy! Touto cestou vás Michal Sabo pozýva na VEĽKÝ CELOSLOVENSKÝ ZBER ODPADKOV, do ktorého sa zapojíme aj my.

♻️ Kedy? Už počas nasledujúceho víkendu. Kedykoľvek od piatka 7.augusta do nedele 9.augusta.

♻️ Kde? Kdekoľvek na Slovensku. Je jedno, či budete zbierať osamote, dvaja, alebo v skupine.
V Petržalke budeme zbierať odpadky v okolí Chorvátskeho ramena a Veľkého Draždiaka.

♻️ Budú zabezpečené vrecia a rukavice? Vrecia aj rukavice si prineste so sebou.

♻️ Čo s vyzbieraným odpadom? Pri čistení Chorvátskeho ramena ponechávajte vrecia s odpadom pozdĺž cyklotrasy, čo sa týka Draždiaka, vrecia nechávajte pri smetných košoch na brehu jazera. Vrecia budú následne odvezené pracovníkmi mestskej časti.

Cieľom tejto aktivity je, aby sme sa mobilizovali nielen my, ktorí to tak cítime, ale aby sme ukázali iným ľuďom, že verejný priestor zdieľame a že nie je v poriadku, keď si z neho niekto robí smetisko. Prosím, foťte (alebo natáčajte) sa pred zberom, počas neho a pochopiteľne, aj po ňom. Fotografie (prípadne videá) publikujte na svojich profiloch. A nezabúdajte Michala Saba označiť pod hastagom #greenfluencer, aby mohol všetko archivovať a prezdieľať.

Začíname v piatok v Petržalke pri fontáne pred Technopolom, kde to celé odštartujeme. Tak čo, vidíme sa? 😉

web od 2day