Spomienkový Beh/Chôdza“ na počesť príslušníkov právo presadzujúcich zložiek, ktorí pri výkone služby prišli o život

V sobotu dňa 26 septembra 2020 o 15:00 sa v Bratislave uskutoční už 7. ročník charitatívno – športového podujatia – „5km Spomienkový Beh/Chôdza“ na počesť príslušníkov právo presadzujúcich zložiek (Polícia, Mestská polícia, Zbor väzenskej a justičnej stráže, Finančná správa, Vojenská polícia ), ktorí pri výkone služby prišli o život.

Aj tohtoročný beh organizuje v spolupráci s partermi občianske združenie INNITOR. Partnermi podujatia sú Múzeum petržalského opevnenia, Tactical combat academy, Automobilové opravovne Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, a.s. a Mestská časť Bratislava-Petržalka. Toto charitatívno-športové podujatie je organizované za účelom uctenia si pamiatky tých mužov a žien v uniforme, ktorí stratili to najcennejšie pri službe verejnosti, vlastný život.

Beh začína pri Múzeu petržalského opevnenia na Viedenskej ceste v Petržalke (kúsok od rakúskych hraníc, v lokalite je bezproblémové parkovanie), registrácia sa začína od 14:00. o 15:00 sa začne samotný beh. Registrácia prebehne priamo na mieste, účasť je možne potvrdiť aj na: FB stránke organizátora TU

Pre všetkých účastníkov bude pripravená príjemná 5 km dlhá trasa. Toto podujatie je naozaj pre všetkých, jednotlivcov, ako aj rodiny s deťmi. Trasu je možné absolvovať behom, krokom, na bicykli, s kočíkom, vítaní sú aj štvornohí členovia rodiny.

Toto podujatie je bez vstupného, dobrovoľný príspevok bude požitý na podporu činnosti OZ INNITOR a pokračovanie v tradícii spomienkových podujatí.

Podujatie bude prebiehať v súlade s aktuálne platnými hygienickými opatreniami, trať nie je potrebné absolvovať v rúškach.

Zdroj: tlačová správa OZ INNITOR

web od 2day