V DK Zrkadlový háj sa konalo verejné prerokovanie návrhu Územného plánu zóny Kapitulský dvor

V stredu (dňa 23.09.2020) sa v spoločenskej sále Domu kultúry Zrkadlový háj na Rovniankovej ulici č. 3 konalo verejné prerokovanie návrhu Územného plánu zóny Kapitulský dvor (ďalej len “ÚPN-Z“) s odborným výkladom spracovateľa ÚPN-Z. Stretnutia sa za mestskú časť zúčastnili starosta Petržalky Ing. Ján Hrčka, Ing. vicestarostka Lýdia Ovečková a poverení zamestnanci z referátu územného rozvoja a GIS a referátu komunikácie s verejnosťou.

Obstarávateľom ÚPN-Z je mestská časť Bratislava-Petržalka, prostredníctvom odborne spôsobilej osoby pre obstarávanie ÚPP a ÚPD. Obstaranie ÚPN-Z vyplýva z povinnosti orgánu územného plánovania obstarávať územnoplánovaciu dokumentáciu v súlade s potrebami územného rozvoja a starostlivosti o životné prostredie mestskej časti, ako aj zo záväznej časti platného Územného plánu hlavného mesta SR Bratislavy.

Spracovateľom návrhu ÚPN-Z je spoločnosť JELA, s.r.o., Brnianska 25, Bratislava. Návrh ÚPN-Z je spracovaný na základe schváleného zadania pre ÚPN-Z.

Návrh ÚPN-Z je zverejnený na webovej stránke mestskej časti do 16.10. www.petrzalka.sk v časti Elektronická úradná tabuľa TU.
So spracovaným návrhom ÚPN-Z máte možnosť oboznámiť sa počas doby prerokovania aj na Miestnom úrade mestskej časti Bratislava-Petržalka, Oddelení územného rozvoja a dopravy, č. dverí 401, po predchádzajúcom telefonickom dohovore na čísle 02/ 68 288 836.
Stanoviská a pripomienky k návrhu ÚPN-Z je možné zaslať v termíne najneskôr do 16.10.2020 na adresu: Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, Oddelenie územného rozvoja a dopravy, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava alebo na e-mailovú adresu: stefan.hasicka@petrzalka.sk.

web od 2day