Zúčastnite sa upratovania bratislavských brehov – Petržalka Lido – VK Dunajčík

Pri príležitosti Svetového dňa životného prostredia sa v nedeľu, 6. júna uskutoční upratovanie bratislavských brehov.

Aktivitu organizuje nezisková organizácia Human Health Institute n.o. – Inštitút pre ľudské zdravie (HHI) s podporou jednotlivých obcí a miest, v rámci myšlienky Žiť vedomo, pod vedením zakladateľky inštitútu HHI, aktivistky zameranej na podporu a ochranu zdravia a životného prostredia, PhDr. Eriky Jung, MBA, environmentálnej špecialistky a projektovej manažérky Mgr. Lucie Olívie Ďurčovej a koordinátorov z jednotlivých zapojených lokalít.

Spoločne tak podporia globálne ekologické hnutie na lokálnej úrovni. Nad aktivitou prevzali záštitu primátor hlavného mesta Bratislava Ing. arch. Matúš Vallo a primátor mesta Košice, Ing. Jaroslav Poláček. V Bratislave je spoluorganizátorom Asociácia bratislavských vodáckych klubov zastúpená prezidentom RNDr. Vladimírom Mišíkom, CSc, v rámci svojej tradičnej každoročnej akcie Upratovanie bratislavských brehov.

Pripomeňte si minuloročné upratovanie:

 

ČO SI TREBA PRINIESŤ? Z hygienických dôvodov žiadame každého zabezpečiť si vlastné rukavice a pevné vrece alebo tašku na zber odpadu. Nezabudnite si zobrať flašu vody. Robíme to aj kvôli tomu, aby sme minimalizovali konzum, preferujeme to čo už má každý doma, aby si priniesol so sebou.

KDE A KEDY? Stretávame sa 6. júna 2021 o 10:00 v Bratislave.

KTO JE ZA TÝM? Aktivitu na Slovensku a v zahraničí organizuje Human Health Institute n.o. – Inštitút pre ľudské zdravie v spolupráci s River Cleanup pod myšlienkou Žiť vedomo. Spoluorganizátorom je Asociácia bratislavských vodáckych klubov.

Cieľom je spoločný posun Slovenska k ekologickej zodpovednosti, bezodpadovosti a udržateľnému spôsobu života, vedomého životného štýlu.

Viac informácií o podujatí nájdete TU. 

 

web od 2day