Letná séria BRATISLAVA MARATHON odštartovala na petržalskom Draždiaku

Bratislava Marathon 13. júna odštartoval svoju ČSOB letnú sériu „najkrajšieho bežeckého podujatia, na ktorom je víťazom každý.“

Organizátori z agentúry BeCool aj vďaka podpore našej samosprávy niekoľko týždňov tvrdo pracovali, aby si Petržalka, všetci jej obyvatelia a návštevníci mohli opäť vychutnať atmosféru tradičného behu, tentokrát v krásnej lokalite neďaleko Draždiaka.

Štartovný výstrel pre 308 účastníkov aj odovzdávanie medailí mal v rukách náš starosta Ján Hrčka, ktorý fandí všetkým športovým aktivitám. A aj keď si bežecké tenisky opäť neobul (aktuálne radšej spolu s kolegami z nášho úradu derie pneumatiky v rámci ďalšej skvelej akcie Do práce na bicykli 2021), svoj verejný prísľub z minulej akcie dodržal.

 

„Dodržal sľub z poslednej ČSOB zimnej série a na štarte detských behov sa objavili jeho dvaja synovia Adam a Janko, ktorý dokonca v súťaži chlapcov do šesť rokov skončil tretí a cenu mu tak odovzdával jeho otec,“ prezradil na šéfa našej mestskej časti pán Jozef Pukalovič.

Tak či onak, všetkým zúčastneným a organizátorom aj v mene nášho starostu ešte raz ďakujeme za naozaj príjemné športové podujatie a veríme, že v podobnom duchu sa bude niesť celé leto nielen v Petržalke. Výsledky prvej časti trojdielnej letnej série nájdete TU.

web od 2day