Informácia o plánovanej údržbe drevín a obmedzení dopravy

Mestská časť Bratislava-Petržalka informuje o krátkodobom čiastočnom obmedzení cestnej dopravy za účelom údržby drevín.

Dňa 30.6. v poobedňajších hodinách v úseku cesty na Romanovej ulici vedľa DK Zrkadlový háj budú mestskou časťou Bratislava – Petržalka uskutočňované práce spojené s údržbou drevín. Tieto práce si vyžiadajú krátkodobé čiastočné obmedzenie cestnej dopravy na vyznačenom úseku cesty a krátkodobé úplne obmedzenie pešej dopravy na priľahlom chodníku. Predmetný úsek cesty a chodníka bude označený prenosným dopravným značením, pričom úsek cesty potrebný ako manipulačný a bezpečnostný priestor bude označený dopravnou značkou „Zákaz zastavenia“ minimálne jeden deň vopred. Doprava bude podľa potreby usmerňovaná príslušníkmi Mestskej polície.

Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o trpezlivosť a zvýšenú pozornosť pri prejazde po tomto úseku. Ďalej žiadame všetkých vlastníkov áut parkujúcich vo vyznačenom úseku, aby svoje automobily premiestnili, v opačnom prípade hrozí riziko poškodenia automobilu padajúcimi časťami stromov. Prosíme aj chodcov aby v záujme svojej bezpečnosti nevstupovali do vyhradeného úseku chodníka, kde môže hroziť spad orezávaných častí stromov.

Ďakujeme za ohľaduplnosť, rešpektovanie dopravného značenia a pokynov príslušníkov Mestskej polície a pracovníkov mestskej časti Petržalka.

web od 2day