Ukončenie školského roka aj s ministrom Gröhlingom

Minister školstva Branislav Gröhling, ale tiež náš starosta Ján Hrčka nechýbali na slávnostnom odovzdávaní vysvedčení prváčikom na ZŠ Prokofievova 5.

„Veľmi by som sa chcel poďakovať našim pedagogickým a nepedagogickým zamestnancom za ich mimoriadnu snahu a nasadenie počas náročného školského roka. Užite si zaslúžené voľno a vám, naši žiaci, prajem rovnako pekné leto. Verím, že sa život vráti čoskoro do normálu, aby sme sa mohli v septembri opäť stretnúť v plnom počte a v zdraví,“ aj týmito slovami sa v posledný deň školského roka 2020/2021 prihovoril náš starosta Ján Hrčka na Základnej škole Prokofievova 5.

Spolu s ministrom školstva Branislavom Gröhlingom, poslancom Petrom Cmorejom, svojou zástupkyňou Janou Hrehorovou, vedúcou oddelenia školstva Andreou Garanovou a riaditeľkou Danielou Petríkovou odovzdali vysvedčenia našim prváčikom. Nezabudli odmeniť ani tých najšikovnejších na čele s deviatačkou Olíviou, ktorá si okrem hodnotenia vo forme známok odniesla aj ocenenie Žiačka školy, k čomu jej aj v mene všetkých obyvateľov a návštevníkov Petržalky ešte raz gratulujeme.

 

 

Priateľom z Ministerstva školstva zase ďakujeme za návštevu a všetkým deťom, učiteľom, kuchárkam, školníkom, vychovávateľom,… a vlastne úplne všetkým prajeme naozaj ničím nerušené prázdniny. Nezabudnite sa na ich oslavu dnes do 17:00 zastaviť na našej skvelej akcii Komunitný život v Petržalke na Nobelovom námestí. Vidíme sa.

web od 2day