Športujte s vašimi deťmi v Petržalke celé leto úplne zadarmo

Priatelia zo športového klubu Run For Fun už druhým rokom organizujú pravidelné atletické tréningy v areáli našej základnej školy na Tupolevovej ulici.

Veľmi nás teší, že aj vďaka podpore Mestskej časti Bratislava – Petržalka sú pre všetky deti aj dospelých úplne ZADARMO. Neváhajte teda počas letných prázdnin vždy VO ŠTVRTOK OD 17:00 navštíviť miestny atletický ovál. Vždy tam nájdete aj profesionálneho trénera, ktorý ochotne poradí so zlepšením vášho tréningu a pre deti rád pripraví zaujímavú športovú hodinku.

Registrácia vopred nie je nutná, stačí len prísť a zúčastniť sa. Dúfame, že sa nám aj touto skvelou aktivitou v spolupráci so športovým klubom ešte viac podarí zvýšiť povedomie o význame vzorov a súhre tréningov pri inšpirácii a správaní vašich/našich detí, či už pri voľnočasovom alebo profesionálnom športe.

 

Inak, vedeli ste, že v Run For Fun športujú a pretekajú dospelí bez vekového obmedzenia? Niektorí sú naozaj špičkoví atléti a vo veteránskych kategóriách dosahujú na najvyššie umiestnenia aj na európskej či svetovej úrovni. Nedávne Majstrovstvá Slovenska v atletike veteránov 2021 napríklad priniesli pre klub hneď dva tituly v behoch na 800 a 1 500 metrov, o ktoré sa postaral jeho šéf Ľubo Hrčka. Oba získal po pokorení slovenských rekordov, ktoré sa datovali až 22 a 29 rokov dozadu.

Aj takto teda vyzerá aktívne leto v športovom klube Run For Fun, ktorý sa už teraz pripravuje na štart nového školského roka. V ňom sa opäť chystajú ponúkať aj pravidelné tréningy Hravej atletiky v areáloch našich základných škôl na Tupolevovej a Lachovej ulici pre takmer 200 najmä petržalských detí. Ak máte záujem prihlásiť to svoje, neváhajte tak urobiť čím skôr, pretože o miesta je každoročne veľký záujem. VIAC INFO nájdete TU.

web od 2day