Univerzita tretieho veku pozýva seniorov aj v tomto akademickom roku

Po ďalšom úspešnom ročníku Petržalskej letnej univerzity seniorov (PLUS) si pre vás, milí seniori, naši priatelia z Ekonomická univerzita v Bratislave aj v akademickom roku 2021/2022 pripravili zaujímavé študijné a pohybové programy v rámci Univerzity tretieho veku.

Ich zoznam aj s registráciou, ktorá je otvorená do 10. septembra 2021 či ďalšími dôležitými informáciami nájdete na univerzitnom webe Centra celoživotného vzdelávania, stačí kliknúť TU.

 

Na prvej prednáške študijného programu, ktorý si takto sami vyberiete, vám kolegovia radi poskytnú tlačený harmonogram výučby s obsahom odboru a vašimi prednášajúcimi. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať manažérku projektu, pani Janku Chládeckú na janka.chladecka@euba.sk.

Okrem štúdia na vás tentokrát čakajú aj nové zmysluplné aktivity mimo výučby organizované KLUBOM U3V EKONÓM a zhrnuté pod výstižným sloganom: Nikdy nie je neskoro začať niečo nové. Neváhajte preto a poďte do toho spolu s nami. V mene našich partnerov vám vopred ďakujeme za šírenie tejto informácie mestu a svetu, najmä medzi našimi najstaršími spoluobčanmi.

web od 2day