Zapojte sa do zbierky nových školských potrieb

Mestská časť Bratislava-Petržalka opäť organizuje zbierku nových školských potrieb pre rodiny v núdzi so školopovinnými deťmi, ktoré potrebujú našu podporu pri ich nástupe do školy.

Veď všetci vieme, že rozbeh školského roka je pre väčšinu rodičov finančne náročný a žiaľ, pre niektorých to platí násobne viac. Našťastie, v Petržalke sme už niekoľkokrát ukázali, že si vieme navzájom pomôcť vždy, keď je to potrebné. Jedným z posledných príkladov bola aj podpora pre našich osamelých seniorov a ďalšie rizikové skupiny počas pandémie.

Veríme preto, že rovnako úspešná bude aj ZBIERKA NOVÝCH ŠKOLSKÝCH POTRIEB PRE PETRŽALSKÉ DETI. Ak patríte medzi tých z nás, ktorí si môžu dovoliť kúpiť nejaký ten peračník, zošit, ruksak alebo farbičku navyše, za každú podanú pomocnú ruku vám vopred veľmi pekne ďakujeme. Ste skvelí.

 

ČO MÔŽEM PRINIESŤ ALEBO POSLAŤ? 
NOVÉ zošity, obaly na zošity, nožnice, pravítka, peračníky, kružidlá, gumy, strúhadlá na ceruzky, štetce, vodové či temperové farby, vrecúška na prezuvky, ruksačiky na školské výlety, vrecúška cez plece na telesnú či písacie potreby ako ceruzky, perá, farebné perá, fixky alebo farbičky

KAM TO MÔŽEM PRINIESŤ ALEBO POSLAŤ?
kancelária našich kolegov z oddelenia sociálnych vecí č. 501 na 5. poschodí Miestneho úradu Petržalka

KEDY TO MÔŽEM PRINIESŤ ALEBO POSLAŤ? 
v čase úradných hodín nášho úradu, čiže v pondelok od 8:00 do 17:00, v stredu od 8:00 do 16:30 a v piatok od 8:00 do 12:00

Zbierka potrvá do 31. augusta (vrátane), aby sa deti dočkali nových školských potrieb pre rok 2021/2022 v ten pravý čas.

web od 2day