V Petržalke odštartovala tretia fáza kosby

Okrem toho kolegovia pracujú aj na upratovaní ulíc a nutných orezoch zelene.

Kolegovia z oddelenia správy verejných priestranstiev ešte pred pondelňajšou búrkou úspešne odštartovali tretiu fázu tohtoročnej kosby. Na Lúkach upravili trávnaté plochy Brančskej a vnútrobloku Holíčskej, pričom sa s priaznivým počasím plynulo presunú na Smolenickú ulicu. Na Dvoroch zatiaľ pokosili časti Hálovej a pokračovať budú na Ševčenkovej ulici. V rámci Hájov je aktuálne rozpracovaná kosba Romanovej ulice.

Okrem úpravy trávnikov, ktoré patria do majetku alebo správy mestskej časti Bratislava-Petržalka, sa venujú aj čisteniu našich ulíc. Aktuálne ich môžete aj s technikou stretnúť na pešej zóne od železničnej stanice až po Billu, na Námestí Hraničiarov v oddychovej zóne alebo na Osuského či Gesayovej ulici. V neposlednom rade sa počas celého leta starajú aj o úpravu petržalskej zelene, potrebným orezom poškodených stromov a upratovaniu po búrke.

 

 

Pri starostlivosti o verejné priestranstvá nám veľmi pomáhajú aj podnety od vás, obyvateľov a návštevníkov Petržalky, ktoré nám môžete aj ďalej posielať na e-mail podnety@petrzalka.sk či cez mobilnú aplikáciu WhatsApp. Vopred vám ďakujeme, že sa staráte spolu s nami. Viac informácií nájdete aj TU.

 

web od 2day