Petržalské nádeje atletiky uspeli v celoslovenskej konkurencii

Z Trnavy si mladí atléti a atlétky priviezli strieborné medaily.

Pre dovedna 132 detí a 22 družstiev z celého Slovenska si organizátori z Detskej atletiky na Mestskom atletickom štadióne Antona Hajmássyho v Trnave pripravili veľmi vydarený program finále Detskej P-T-S ligy pod záštitou P-T-S Míting. Na štarte nechýbali ani talenty zo všetkých kútov republiky vrátane našich priateľov z atletického klubu Run For Fun, ktorí pre vás – malých i veľkých obyvateľov a návštevníkov Petržalky – počas leta aj vďaka podpore našej samosprávy pripravovali bezplatné atletické tréningy.

Ich skvelé nádeje znova potvrdili svoje kvality, keď ich tím v zložení Šišková, Kalaberová, Bártová, Streška, Jančo, Gadomský obsadil parádne 2. miesto. Pod ďalším úspechom sa podpísala aj výborná práca tímu ich trénerov okolo šéfky Renaty Poľanskej.

 

„Zo srdca ďakujeme deťom, trénerom, klubom a rozhodcom za účasť na týchto krásnych pretekoch a za vytvorenie výbornej a priateľskej atmosféry. Veríme, že sa už čoskoro uvidíme na ďalších súťažiach,“ želali si Jaroslav Dobrovodský a Radovan Tomeček, celoslovenskí koordinátori Detskej atletiky. A za našu samosprávu sa pripájame aj v mene nášho starostu Jána Hrčku. ĎAKUJEME za skvelú reprezentáciu a makáme spolu ďalej.

web od 2day