Magistrát odložil spustenie celomestského parkovania, takto to ovplyvní rezidentov a návštevníkov

Spustenie celomestskej parkovacej politiky v niektorých zónach Bratislavy, vrátane našich Dvorov 4, bolo odložené na 1.1.2022.

Aj po zmenách v našom petržalskom parkovacom systéme, ktoré na základe všeobecne záväzného nariadenia hlavného mesta vstúpia do platnosti od 1. októbra 2021 a po predpokladanom zavedení celomestskej parkovacej politiky na Dvoroch 4 (PAAS.sk), ktorej spustenie kolegovia z magistrátu znova odložili – tentokrát na 1. januára 2022 – zostávajú pre vás:

1. AKO REZIDENTOV S TRVALÝM POBYTOM V INEJ LOKALITE PETRŽALKY NEŽ DVORY 4 podmienky parkovania de facto BEZ ZMENY. 

To znamená, že aj po 1. októbri 2021 v celej Petržalke a po 1. januári 2022 v celej Petržalke okrem Dvorov 4 parkujete s vašimi schválenými vozidlami v rámci petržalského parkovacieho systému tak ako doteraz, čiže úplne ZADARMO.  Viac informácií nájdete TU.

2. AKO PETRŽALSKÝCH REZIDENTOV, KTORÍ NA DVOROCH 4 ŽIJÚ, PRACUJÚ ALEBO TAM PRAVIDELNE DOCHÁDZAJÚ, že od 1. januára 2022 sa pre vás bezplatné parkovanie v tejto lokalite končí, práve z dôvodu zavedenia celomestskej parkovacej politiky. 

V celej Petržalke okrem Dvorov 4 však budete môcť aj po 1. januári 2022 ako náš rezident naďalej parkovať tak ako doteraz, čiže úplne ZADARMO. Viac informácií nájdete TU.

O týchto zmenách budú naši dotknutí rezidenti ešte dnes, čiže v pondelok 27. septembra informovaní aj krátkym upozornením cez SMS. V prípade otázok o celomestskej parkovacej politike (PAAS.sk), prosíme, kontaktujte kolegov z magistrátu, do ktorých kompetencie patrí termín aj spôsob jej realizácie. V prípade otázok o našom petržalskom parkovacom systéme sme tu pre vás. Ďakujeme za pochopenie i spoluprácu.

 

web od 2day