Seniori v pohybe kráčajú do Petržalky

Vyhrajte krásnu grafiku a žite v komunite zdravšie.

Priatelia Seniori v pohybe už v piatok 1. októbra o 16:00 pokračujú v ich Krokovej výzve, tentokrát okolo petržalského Veľkého Draždiaka, kde sa spolu s vami pokúsia prejsť štyri okruhy a nazbierať tak ďalších 10 000 krokov.

K dispozícii na bezplatné vypožičanie bude aj limitovaný počet nordic walking palíc a múdre fitness hodinky. Stačí, ak si do mobilu stiahnete aplikáciu Canyon Life. Rovnako bezplatná a rýchla ONLINE registrácia je k dispozícii na www.SENIORIVPOHYBE.sk, stačí kliknúť TU. 

Po športovej výzve budú môcť dvaja z vás vyhrať krásne grafiky Veľkého Draždiaka v rámčeku a organizátori plánujú aj vedomostný kvíz. Stretnutie je naplánované pred reštauráciou Oáza Pri Dráždiaku, mapa TU. Ak cestujete s Dopravným podnikom Bratislava, najbližšou zastávkou je Technopol.

 

Všetci účastníci potrebujú športovú obuv a tiež ruksak alebo ladvinku. Kabelky alebo pánske tašky sú nordic walking nevhodné. Dôležité je tiež dbať na pitný režim, preto si určite prineste vodu alebo iné tekutiny.

Vstup na podujatie je aj vďaka podpore Nadácie SPP a našej samosprávy VOĽNÝ. Pre viac informácií neváhajte kontaktovať organizátorov na čísle 0944 577 573 alebo e-mailovej adrese seniorivpohybe@gmail.com. Vidíme sa.

web od 2day