Kuchyňa na Černyševského sa dočkala rekonštrukcie

Obedy na Základnej škole Anatolija Karpova chutia odteraz ešte lepšie.

S pribúdajúcimi rokmi, počas ktorých sú nielen školy v našej zriaďovateľskej pôsobnosti otvorené, prirodzene narastá aj potreba ich renovácií. V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa ich snažíme postupne a systematicky realizovať. Najnovšie prešli rozsiahlymi stavebnými úpravami kuchyňa, sklady, priestory na prvom nadzemnom podlaží a jedáleň našej ZŠ A.Karpova na Černyševského 8, ktorá funguje už úctyhodný 33. rok.

 

Najmä kuchyňa a skladovacie miestnosti mali rokmi a nasadením opotrebovaný itinerár, ako aj problém so zatekaním. Tiež sa s nimi ťahalo viacero technicky nie najlepšie riešených problémov z minulosti. Pri tejto oprave teda nešlo iba o estetickosť, ale najmä o funkčnosť, ktorá teraz zodpovedá príslušným hygienickým štandardom a potrebám 21. storočia.

 

Celkovo sa účet za opravy tentokrát vyšplhal na približne 197 000 EUR a kuchynské zariadenie, ktoré sa leskne novotou, stálo našu samosprávu ďalších viac ako 70 000 EUR.

Pracovný ruch v základnej škole na Černyševského ulici pomaly utícha, a preto dúfame, že si nielen žiaci, ale aj personál užije nové zariadenie čo najdlhšie a že im bude všetkým v nových priestoroch chutiť ešte viac.

web od 2day