Vedenie Petržalky navštívilo všetkých šesť denných centier

Starosta Ján Hrčka a vicestarostka Jana Hrehorová zisťovali, čo trápi, čomu sa venujú a čo potrebujú naši seniori.

Volení zástupcovia našej samosprávy opäť navštívili petržalské denné centrá, v ktorých s našimi najstaršími a najskúsenejšími obyvateľmi diskutovali o ich starostiach aj radostiach. Starosta Ján Hrčka a jeho zástupkyňa Jana Hrehorová tak využili krátku pandemickú prestávku a postupne zavítali na Haanovu 8, Gercenovu 8, Medveďovú 21, Vyšehradskú 35, Osuského 3 a Strečniansku 18.

Aktívnych seniorov sa pýtali na názory ohľadom fungovania v ich centrách, na ich (ne)spokojnosť s činnosťou nášho úradu, diskutovali tiež o návrhoch na zlepšenia alebo o kultúrnych či športových akciách. Každé stretnutie bolo skutočným prínosom, dozvedeli a priučili sme sa naozaj veľa. A ako sľúbil náš starosta, Petržalka sa aj v oblasti starostlivosti o seniorov bude môcť práve na základe tejto skúsenosti ďalej zlepšovať a pokračovať tak v práci pre ich komunity.

 

Seniori tvoria 13 % petržalského obyvateľstva a pri príležitosti mesiaca úcty k starším sme ich opäť radi videli priamo u nich „doma“. Správajme sa k nim s úctou a rešpektom vždy, nielen počas ich sviatkov. Opäť nás presvedčili, že si to viac než zaslúžia a aj touto cestou im ešte raz ďakujeme za všetky darčeky. VIAC INFO nájdete TU.

web od 2day