Diskusia o magistrátnom parkovaní na Dvoroch 4

Nenechajte si ujsť diskusiu aj s naším starostom v stredu 27. októbra o 18:00.

Pilotný projekt petržalského parkovacieho systému sme spustili bez mála pred dvomi rokmi a za ten čas sme zaviedli a stále vylepšujeme množstvo jeho pravidiel.

Rozumieme preto, že opakovane odložený príchod celomestskej parkovacej politiky z dielne hlavného mesta, ktorá je známa pod skratkou PAAS, spôsobuje nejednému Petržalčanovi vrásky na čele.

Obzvlášť obyvateľom a návštevníkom našich Dvorov 4. Všetky informácie k parkovaniu v Petržalke sa preto snažíme pravidelne aktualizovať nielen na sociálnych sieťach, ale tiež na webe či v mobilnej aplikácii URBI – Parkovanie Petržalka.

V tomto kontexte nás teší, že sa kolegovia z magistrátu rozhodli usporiadať verejnú diskusiu na tému „REGULÁCIA PARKOVANIA DVORY 4“.

Podujatie je určené pre všetkých obyvateľov Petržalky, ktorých sa celomestská parkovacia politika týka. Pozvanie prijal aj náš starosta Ján Hrčka, ktorý sa vám so zástupcami hlavného mesta pokúsi priblížiť aktuálne platné pravidlá a podmienky parkovania vo vašom susedstve, ako aj informácie o systéme PAAS, ktorý by mal magistrát na Dvoroch 4 spustiť od 10. januára 2022.

Diskusia sa uskutoční v stredu 𝟐𝟕. 𝐨𝐤𝐭𝐨́𝐛𝐫𝐚 𝐨𝐝 𝟏𝟖:𝟎𝟎 𝐝𝐨 𝟏𝟗:𝟑𝟎 v priestoroch ZŠ A.Karpova na Černyševského 8 a vzhľadom na aktuálnu situáciu v režime OTP. VIAC INFO nájdete vo facebookovej udalosti. V mene kolegov z magistrátu vopred ďakujeme za záujem, pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu i spätnú väzbu.

web od 2day