Darujte svoj vzácny čas zdravej Petržalke

Dajte sa zaočkovať v obchodnom centre Aupark Shopping Center.

Slovensko sa v dôsledku tretej vlny pandémie sfarbuje na COVID automate do tmavých farieb. Hoci Bratislava – hlavné mesto SR zostáva vďaka pomerne vysokej zaočkovanosti v stupni ostražitosti, práve tej nie je nikdy dosť. Chceme preto vyzdvihnúť kroky našich kolegov z Bratislavský kraj, ktorí sa rozhodli ísť za občanmi nielen do regiónov, ale 𝐨𝐝 𝟏. 𝐨𝐤𝐭𝐨́𝐛𝐫𝐚 už aj do obchodných centier, aby ste sa mohli rýchlo a pohodlne zaočkovať.

Petržalským centrom rýchlej vakcinácie sa stal Aupark Shopping Center, ktorý víta všetkých záujemcov v komornej miestnosti medzi predajňami Ozeta a Albi. Prísť môžete bez registrácie každý deň 𝐨𝐝 𝟏𝟏:𝟎𝟎 𝐝𝐨 𝟏𝟖:𝟎𝟎 a na výber máte z dvoch druhov odporúčaných vakcín Comirnaty (Pfizer) a Janssen.

PROSÍME, dovoľte nám aj v tomto kontexte apelovať na vás, milí obyvatelia a návštevníci Petržalky. Ak môžete, no očkovanie ste doteraz neabsolvovali, alebo nad ním stále váhate, zastavte sa napríklad práve v Auparku. Buďme ku sebe solidárni a ohľaduplní a využime podanú pomocnú ruku našich kolegov. ĎAKUJEME, že vám na zdravej Petržalke záleží spolu s nami.

web od 2day