Petržalské ihriská s novými hernými prvkami

Obnovy sa nateraz dočkalo šesť ihrísk, čoskoro prebehne aj na ďalších troch.

Zub času sa zahryzol aj do detských ihrísk v našej mestskej časti. Bezpečnosť všetkých Petržalčanov, vrátane našich najmenších, je pre nás vždy prvoradá. Kolegovia z oddelenia správy verejných priestranstiev v spolupráci s referátom investičných činností sa preto pustili do ďalších väčších opráv. Presnejšie povedané, do vylepšení či výmeny starých hracích prvkov za nové alebo ich repasovania.

Krajšieho a funkčnejšieho vzhľadu sa pod ich rukami dočkali i pieskoviská, betónové povrchy, oplotenia či lavičky. Príjemnejšie sa tak na našich vynovených ihriskách budú cítiť aj dospelí. Príďte sa vyblázniť so svojimi ratolesťami aj vy. Na krik a detský smiech sa už tešia ihriská na uliciach:

  • Belinského;
  • Markovej;
  • a Hrobákovej.

 

 

A čoskoro sa k nim pridajú aj ihriská na uliciach Holíčskej, Smolenickej a Šášovskej. Zďaleka to však nie je všetko. K menším obnovám sme tiež pristúpili na ihriskách v našich materských školách na uliciach:

  • Turnianskej;
  • Lietavskej;
  • a Bohrovej.

V neposlednom rade platí, že ich menšími vylepšeniam sa venujeme priebežne a pri starostlivosti o ne i o ďalšie verejné priestranstvá či budovy nám veľmi pomáhajú i podnety od vás, obyvateľov a návštevníkov Petržalky. Tie nám môžete aj ďalej posielať na podnety@petrzalka.sk či cez mobilné aplikácie WhatsApp a Messenger. Vopred vám ďakujeme, že sa staráte spolu s nami. VIAC INFO nájdete TU.

web od 2day