Séria workshopov s Iuventou uzavretá

V tvorbe Koncepcie rozvoja práce s mládežou pokračujeme online.


Sériu workshopov v petržalských základných a stredných školách, o ktorých sme vás pravidelne informovali, sme uzavreli návštevou našej Základnej školy Budatínska 61. Sme radi, že nás sprevádzala i naša prvá vicestarostka Jana Hrehorová, ktorá z kreativity malých Petržalčanov neskrývala nadšenie.

Veľmi nás tiež teší, že doteraz sa týchto aktivít zúčastnilo až 250 mladých ľudí, vrátane detí a predstaviteľov samosprávy, pričom ďalších 1500 sa aktívne zapojilo do dotazníkových prieskumov.

 

Ako v mnohých oblastiach, aj v tomto prípade nám, žiaľ, pandémia skrížila plány. Pri tvorbe Koncepcie rozvoja práce s mládežou v Petržalke sa preto presúvame do online priestoru. A keďže každý hlas je pre nás dôležitý, prosíme všetkých Petržalčanov do 30 rokov, aby nám pomohli vyplniť krátky dotazník.

Ďakujeme našim partnerom z organizácie IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže, Petržalskému mládežníckemu parlamentu, Asociácii pre neformálne vzdelávanie i ďalším organizáciám a dobrovoľníkom, bez ktorých by tento projekt nebolo možné realizovať. O jeho výsledkoch vás určite budeme včas informovať.

Viac informácií o zámere workshopov nájdete TU.

#petrzalkamaka #petrzalkamladym

web od 2day