Petržalka podporuje vianočnú zbierku športovcov

Pridajte sa aj vy k zbierke pod záštitou petržalských športových klubov.

Komu v núdzi by sa pomoc, špeciálne v čase pandémie a blížiacich sa Vianoc nezišla. Všakže? Veď sú medzi nami mnohí, ktorým z rôznych dôvodov nebolo dožičené príliš hojnosti. Práve na nich by sme nemali zabúdať. Teší nás preto, že priatelia z Petržalskej hokejbalovej ligy sa spojili s FC Petržalka, Športovou školou karate, brankárkou AC Milan Máriou Korenčiovou i s riaditeľkou našej organizácie Kultúra v Petržalke Monikou Korenčiovou a opäť spustili vianočnú zbierku s ušľachtilým cieľom.

Pomocnú ruku k jej druhému ročníku sme priložili aj my na Miestnom úrade Petržalka, tentokrát pod záštitou našej vicestarostky Ivety Jančokovej. Aj vďaka kolegom z oddelenia sociálnych vecí sa tak spoločne s petržalskými športovcami postaráme dvom rodinám v hmotnej núdzi o krajšie Vianoce, pričom pomoc v podobe trvalých potravín poputuje i do Krízového centra nášho Strediska sociálnych služieb Petržalka.

AK SA CHCETE PRIDAŤ A PODPORIŤ ZBIERKU:

  • kliknite TU;
  • a prispejte do zbierky na účet PHBL;
  • alebo sa zapojte do ich ONLINE tomboly;
  • prípadne si kúpte kalendár PHBL na rok 2022.

Čo poviete, Petržalčania, prekonáme spoločne vyzbieraných viac než 2500 € z minulého roku? Ďakujeme, že pomáhate spolu s nami.

#petrzalkapomaha

web od 2day