Aj vďaka vašim podnetom robíme z Petržalky lepšie miesto pre život

Občas sa stane, že si náš starosta Ján Hrčka nájde v poštovej schránke bytu, v ktorom býva s manželkou i deťmi, aj zaujímavé skvosty.

Nie, že by sme vyznávačom starej školy, a teda aj fanúšikom písania pohľadníc, nevzdávali hold, no radi by sme im poradili efektívnejší a najmä rýchlejší spôsob riešenia podnetov, ktoré ich trápia.

 

 

Na výber máte hneď z niekoľkých možností:

E-mail podnety@petrzalka.sk pre klasikov.
Facebookový Messenger pre praktickejšie typy.
WhatsApp s číslom 0947 487 088 pre rýchlu a efektívnu komunikáciu.
Mobilná aplikácia Petržalka pre tých zdatnejších.
Platforma Odkazprestarostu.sk pre zberačov podnetov.
A ak predsa len uprednostňujete osobnejší kontakt, zastihnete nás aj na čísle +421 2 68 288 500 či našom úrade počas stránkových hodín.

 

Z každého nového konštruktívneho podnetu či nápadu máme vždy veľkú radosť, pretože nám pomáhajú včas identifikovať problémy a potreby. Dokonca sa občas stáva, že nás upozorníte aj na veci, o ktorých sme z rôznych dôvodov netušili. A čo je najdôležitejšie, práve vďaka podnetom od vás, milí obyvatelia a návštevníci, zlepšujeme život v našej drahej Petržalke pre nás všetkých.

Neváhajte teda a kontaktujte nás prostredníctvom ktoréhokoľvek uvedeného kanálu. Naši šikovní kolegovia sa už teraz tešia na ďalšiu spoluprácu. Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami.

#petrzalkamaka

web od 2day