Nočný požiar na Andrusovovej je veľkým nešťastím

Ak poznáte dotknutých ľudí, dajte nám vedieť a radi pomôžeme.

Správy o nočnom požiari na Andrusovovej ulici v Petržalke, ktorý si vyžiadal ošetrenie a evakuáciu 16 osôb a ktorý zničil majetok v hodnote viac ako150-tisíc eur, sa ku nám dostali nielen cez vaše správy. Podľa Polície SR – Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave by mala byť jeho pravdepodobnou príčinou neodborná manipulácia s ohňom. Krátko pred Vianocami tak ide o nešťastie, ktoré sa bytostne dotýka celej mestskej časti Bratislava-Petržalka.

V mene našej samosprávy, jej obyvateľov a návštevníkov, by sme preto dotknutým rodinám chceli v prípade záujmu podať pomocnú ruku. Priateľov z policajného zboru sme už kontaktovali s tým, že ak by ktokoľvek z nich potreboval dočasné ubytovanie, potravinovú, materiálnu či inú pomoc, budeme radi, ak nás oslovia a v rámci možností určite pomôžeme. A rovnako pripadá do úvahy organizácia oficiálnej dobrovoľnej finančnej zbierky priamo pod hlavičkou našej Petržalky.

Ak dotknuté rodiny poznáte, neváhajte nám napísať na podnety@petrzalka.sk, prípadne priamo cez náš WhatsApp či Messenger. Viac informácií prinesieme čoskoro a dovtedy vám vopred ďakujeme za pomoc.

#petrzalkapomaha

web od 2day