Jubilejná sezóna JUVENTY priniesla veľké medailové úspechy

Petržalský športový klub JUVENTA Bratislava má za sebou 10. súťažnú sezónu.

Moderné gymnastky a tanečníčky sa do súťažného kolotoča vrátili po náročnom pandemickom roku.

Ani prestávka však neubrala na skvelej pripravenosti členiek klubu. Gymnastky absolvovali v roku 2021 viacero pohárových súťaží, kvalifikačné kolá Slovenského pohára modernej gymnastiky a tiež Majstrovstvá SR. Na nich sa medzi desiatimi elitnými gymnastkami Slovenska predstavili aj 4 gymnastky Juventy. V trojboji medzi seniorkami získala titul majsterky Slovenska Lucia Novosadová, Ema Havaldová si v kategórii mladších žiačok vybojovala druhé a tretie miesto.

Zástupkyne JUVENTY sa nestratili aj na finálovom kole Slovenského pohára. V Prešove vybojovali viacero medailí, vyčnievala Jasmina Mogut, ktorá zvíťazila v kategórií Nádeje 2009.

 

Rok 2021 priniesol aj obnovenie tanečných súťaží. Na majstrovstvách Slovenska artových tanečných disciplín brala JUVENTA viacero medailí, DVK show dance formácia „I believe in Love“ sa dokonca tešila z titulu majsteriek Slovenska.

Vedeniu klubu na čele s jeho predsedníčkou Erikou Šimonovou želáme minimálne ďalších 10 rovnako radostných a úspešných rokov fungovania. ĎAKUJEME za skvelú reprezentáciu našej mestskej časti.

#petrzalkasportuje

web od 2day