Po požiari na Andrusovovej Petržalka pomáha i priamo na mieste

Ak sa chcete pridať, určite ste vítaní.

Naši kolegovia z oddelenia správy verejných priestranstiev od rána pristavili veľkokapacitné kontajnery pre obyvateľov bytov zasiahnutých požiarom na Andrusovovej ulici a niekoľko hodín sami tvrdo makali, aby zhorené priestory ešte pred sviatkami vypratali. Po dohode s dcérou majiteľky bytu, ktorá skončila v nemocnici s popáleninami, sme sa aj v kontexte vašej ochoty pomôcť dohodli, že zverejníme jej kontakt.

Ak by ste sa chceli ako dobrovoľníci zapojiť do upratovania a priložiť ruku k dielu aj vy, neváhajte sa ozvať telefonicky či cez SMS pani Lívii Kriváňovej na čísle 0915 754 467.

Naša samospráva okrem bezplatného zabezpečenia odvozu a likvidácie odpadu či dobrovoľnej finančnej zbierky, ktorú plánujeme spustiť v pondelok, pracuje aj na zabezpečení náhradného ubytovania, ktoré bude potrebné po prepustení majiteľky bytu z nemocnice. Ak by ste pomoc po nešťastnom požiari potrebovali aj vy či vaši známi, neváhajte sa na nás obrátiť. Všetkým ľuďom dobrej vôle v tomto predvianočnom čase ďakujeme.

#petrzalkapomaha

web od 2day