Novoročný príhovor starostu Jána Hrčku: Vďaka všetkým, ktorí ste prispeli k rozvoju i oživeniu života v našej Petržalke

Milí Petržalčania,

stojíme na počiatku nového roka. Verím, že sa v ňom budeme vedieť aj napriek prekážkam, ktoré nám v uplynulých mesiacoch do cesty postavila pandémia, rozhodovať správne, a že to povedie ku kvalitnejšiemu a lepšiemu životu v našej mestskej časti.

Chcem sa vám poďakovať za spoluprácu, za pripomienky, názory a podnety, vďaka ktorým sme vedeli konať rýchlejšie a efektívnejšie. Inak tomu nebude ani v novom roku, v ktorom máme pred sebou mnoho predsavzatí a plánov. Verím, že pri tom budete opäť spolu s nami aj vy.

Využívam chvíľu prvých hodín roka 2022 na poďakovanie za ten minulý, aj napriek nedostatkom a prekážkam, úspešný rok. Táto vďaka patrí všetkým našim ochotným občanom, poslancom, spolupracovníkom z úradu i našich organizácií, združeniam, školským zariadeniam, kolegom z kraja či mesta, partnerom a jednoducho všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k rozvoju i oživeniu spoločenského, kultúrneho alebo športového života v Petržalke.

Na záver mi dovoľte popriať vám pevné zdravie, veľa pracovných, ako aj osobných úspechov, a to, aby vás sviatočná nálada plná nádeje a radosti neopustila ani v ďalších dňoch nového roka.

váš starosta Ján Hrčka

web od 2day