Petržalský parkovací systém čaká veľkonočná údržba

Ďakujeme za vaše strpenie, pokuty vám v tomto čase nehrozia.

Z dôvodu zmien v našej mobilnej aplikácii URBI – Parkovanie, jej aktualizácie a úprav na našom webe www.PARKOVANIEVPETRZALKE.sk môžu byť niektoré služby v rámci nášho Petržalského parkovacieho systému v najbližších dňoch nefunkčné a informácie na oboch platformách neaktuálne. O všetkých novinkách a zmenách vás budeme informovať po veľkonočných sviatkoch.

Do tej doby platí, že ak budete parkovať v súlade s pravidlami nášho Petržalského parkovacieho systému, no nesplníte si svoju povinnosť v jeho elektronických systémoch kvôli ich dočasnému výpadku, nebudete riskovať pokutu ani odťah. Pri kontrolách parkovania budeme na túto skutočnosť, samozrejme, prihliadať. Parkovanie na modrých regulovaných parkoviskách v Petržalke počas veľkonočných sviatkov bude preto pre našich návštevníkov bez akýchkoľvek obmedzení.

 

Akékoľvek otázky, podnety či žiadosti o informácie môžete do tej doby smerovať na kolegov z petržalského referátu mobility prostredníctvom e-mailovej adresy parkovanie@petrzalka.sk alebo telefónneho čísla 0947 487 111. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pokojnú Veľkú noc bez nehôd a dopravných priestupkov.

web od 2day