S novým mesiacom prichádzajú aj nové opravy na detských ihriskách

Máj so sebou okrem teplého počasia priniesol aj nové opravy na detských ihriskách v materských školách a rovnako na našich verejných detských ihriskách.

O vylepšené a bezpečnejšie priestory pre malých Petržalčanov sa postarali naši kolegovia z oddelenia správy verejných priestranstiev.

 

Najnovšie ide o tieto opravy:

VDI MŠ Jankolova 8 – oprava lavičiek, kolotoča, oprava a premiestnenie koníka
VDI Medveďovej – oprava viacerých zlomených dosák
VDI MŠ Bulíkova – výmena prvkov

 

S vylepšovaním ihrísk ani zďaleka nekončíme. Verejné detské ihriská v Petržalke, no i tie pri našich materských školách budeme priebežne opravovať a revitalizovať aj naďalej, aby sa mali drobci kde bezpečne hrať.

Už teraz môžeme prezradiť, že revitalizácie sa v roku 2022 dočká hneď 10 detských ihrísk v našej správe. VIAC INFO prinesieme už v piatkovom vydaní podcastu Z petržalskej obývačky venovanom práve téme verejných detských ihrísk v Petržalke.

Pri starostlivosti o verejné priestranstvá a budovy nám veľmi pomáhajú aj podnety od vás, obyvateľov a návštevníkov Petržalky, ktoré nám môžete aj ďalej posielať na e-mail podnety@petrzalka.sk či cez mobilné aplikácie WhatsApp a Messenger. Vopred vám ĎAKUJEME, že sa staráte spolu s nami. VIAC INFO nájdete na PETRZALKA.sk/udrzba.

#petrzalkamaka

web od 2day