Seniori, prihláste sa do 4. ročníka Petržalskej letnej univerzity seniorov

Pre petržalských seniorov je pripravená hneď štvorica zaujímavých prednášok.

Ekonomická univerzita v Bratislave v spolupráci s Mestskou časťou Bratislava-Petržalka píše novú kapitolu letných príbehov pre seniorov s názvom PLUS – Petržalská letná univerzita seniorov.

Po úspešných troch ročníkoch sa ten ďalší uskutoční v termíne od 6. júla do 15. júla 2022 v našom DK Zrkadlový háj.

Prihlásiť sa môžete bezplatne už teraz cez papierový formulár v podateľni Miestneho úradu Petržalka, e-mailom na adrese janka.chladecka@euba.sk a tiež cez náš ONLINE formulár, ktorý nájdete TU. Registrácia je otvorená do 1. júla 2022 (vrátane), kapacita je však limitovaná na približne 100 účastníkov, preto príliš dlho neváhajte.

 

Slávnostné otvorenie a úvodná prednáška s Jozefom Banášom na tému Motivácia môjho života a tvorby sa bude konať 6. júla 2022 o 9:30. To je však len začiatok! Nebude núdza ani o ďalšie zaujímavé prednášky. VIAC INFO o ďalších prednáškach, ako aj celom projekte našej Petržalskej letnej univerzite seniorov PLUS nájdete práve na našom webe.

O tom, že vek je len číslo a naši seniori majú stále chuť do života a ďalšieho vzdelania, svedčí aj fakt, že naša Petržalská klubovňa seniorov sa zúčastnila po viac ako dvoch rokoch medzinárodného seminára Svetovej asociácie Univerzít tretieho veku AUITA v Aténach.

V rámci seminára manažérka Univerzity tretieho veku upozornila na tri základné kroky návratu seniorov do normálneho života po takmer dvojročnej izolácii. Okrem toho sa v rámci prednášky odprezentovali fotografie z podujatí a všetkých aktivít, ktoré Petržalská klubovňa aktívnym seniorom ponúka. Vybavenie Petržalskej klubovne aktívnych seniorov a fotografie seniorov v Klubovni ocenili prítomní slovom i potleskom.

Ak viete o niekom, kto baží po nových informáciách, má chuť sa stále učiť, určite mu dajte vedieť, poprípade ho rovno prihláste cez vyššie uvedený formulár. A nezabudnite kliknúť ani na PETRZALKA.sk/klubovna. Ďakujeme a tešíme sa na vás.

#petrzalkazije

 

web od 2day