Skrášlite si svoju predzáhradku vďaka našej materiálnej pomoci

Zámerom tejto aktivity je zapojiť obyvateľov Petržalky do zveľaďovania okolia svojich domov.

Mestská časť Bratislava-Petržalka v rámci svojich aktivít v súvislosti so skrášľovaním životného prostredia poskytuje obyvateľom možnosť zrevitalizovať si predzáhradky pri obytných domoch novou výsadbou trvaliek, drevín alebo rekonštrukciou trávnikových plôch.

Zámerom tejto aktivity je zapojiť obyvateľov Petržalky do zveľaďovania okolia svojich domov a tým iniciovať aktívnu účasť na udržiavaní novovytvorenej zelene, ako aj vytváranie pozitívneho vzťahu k zeleni prostredníctvom estetického pôsobenia aj u najmladšej generácie.

Presne tak, ako to urobili majitelia bytového domu na Vilovej. Spolu s ostatnými okoloidúcimi sa tak už v týchto dňoch môžu pokochať pohľadom na zrevitalizovanú predzáhradku. Naša mestská časť im poskytla 87 rastliniek a ďalšie potrebné materiály na vylepšenie záhradky, ako napríklad hlinu, rašeliny či plastové obrubníky a kolíky.

 

Viac o našom krásnom a zelenom projekte petržalské predzáhradky sa dozviete TU.

A nezabudnite, že do konca mája môžete aj vy svojho predzáhradkového favorita nomináciou zapojiť do súťaže Najkrajšia predzáhradka Petržalky 2022. Stačí vyplniť krátky ONLINE formulár na vyššie uvedenom odkaze a priložiť doň aj čo najkvalitnejšie fotografie daného diela.

#petrzalkazije

web od 2day