Odštartoval zápis detí do našich nových MŠ na Fedinovej a v Slnečniciach

Zápis potrvá do štvrtka 19. mája.

Ešte minulý rok sme vás s radosťou informovali o plánoch otvoriť ďalšie dve nové materské školy v mestskej časti Bratislava-Petržalka. Sme radi, že sa postupne menia na realitu. Budovy na Fedinovej ulici a v čoraz väčšej štvrti Slnečnice pre vaše ratolesti otvoríme do konca roka, kedy tak oficiálne rozšíria našu sieť už na 27 verejných materských škôl! Zápis detí do nich prebieha od pondelka 16. mája do štvrtka 19. mája (vrátane).

Rodičia môžu svoje kompletné a podpísané žiadosti aj s potrebnými prílohami doručiť osobne či poštou do podateľne Miestneho úradu Petržalka alebo elektronicky na e-mail anna.sonnekova@petrzalka.sk. Potrebné dokumenty nájdu aj TU.

Ako sa vyjadril starosta Petržalky Ján Hrčka v reportáži pre Televíziu Markíza: “Skoro všetky deti staršie ako 3 roky budeme vedieť umiestniť, čo sa počas posledných desiatich rokov určite nestalo.”

Ide teda o skvelú správu nielen pre petržalských rodičov. Pripomíname však, že v niektorých prípadoch bude nutný kompromis, keďže kapacity v tej vašej vysnívanej materskej škole môžu byť obmedzené. Miesto však v prípade záujmu určite nájdete v inej.

Viac informácií o téme trojročného rozširovania kapacít vo verejných materských školách v Petržalke sa dočítate TU.

#petrzalkamaka

web od 2day