Petržalská škôlka na Röntgenovej opäť žiari

Zatraktívnili ju šikovní rodičia jej malých návštevníkov.

Komu sa nelení, tomu sa zelení! Týmto heslom sa určite riadia aj aktívni rodičia jednej z 25, a čoskoro už 27 materských škôl v správe našej mestskej časti na Röntgenovej 16.

Práve tí sa vďaka rodičovskej brigáde stali dôkazom, že šikovnosti ani kreativite sa pri skrášľovaní okolia pre malých Petržalčanov medze nekladú. Veď posúďte sami.

Zatiaľ čo zruční oteckovia majstrovali sedenie z paliet a stôl z cievky na káble, mamičky s deťmi sadili priesady paradajok, jahôd a iných rastlín. Spoločne s učiteľkami tiež vyčistili priľahlé jazierko a okolie škôlky, namontovali nové sedenie na relaxáciu v tieni stromov a ozdobili stenu pri EKO učebni.

Školský dvor je tak opäť krajším a atraktívnejším miestom pre lepšie strávené chvíle malých návštevníkov škôlky s množstvom zaujímavých podnetov na skúmanie.

 

Rodičom sa navyše práce natoľko zapáčili, že už teraz sa so záujmom hlásia ako dobrovoľníci na pomoc s revitalizáciou betónových hrantov, ktoré by potrebovali oživiť farbou. A keďže sa ich iniciatíva spojená s nadšením pre dobrú vec zapáčila aj nám na Miestnom úrade Petržalka, rozhodli sme sa im pomôcť a naši makači z údržby im poskytnú potrebné farby a materiály.

 

V mene našej mestskej časti ĎAKUJEME zamestnancom i všetkým rodičom, ktorí s radosťou i vervou pracovali na zveľaďovaní našej škôlky a jej okolia. Veríme, že sa ich kvalitne vykonaná práca stane inšpiráciou aj pre ďalších petržalských rodičov a rovnako, že sa v novom a krajšom prostredí bude oveľa lepšie hrať a učiť aj našim malým Petržalčatám.

#petrzalkazije #petrzalkamaka

web od 2day