Danube Equestrian Festival dopadol na výbornú

Ďakujeme organizátorom, protagonistom i divákom za skvelý zážitok.

Do Bratislavy, rovno do našej Petržalky, zavítal cez víkend svetový jazdecký parkúr.

Od štvrtka 19. do nedele 22. mája sme tak mali možnosť zažiť atmosféru prestížnych pretekov CSIO 3* Longines EEF Series.

Tisíce návštevníkov Tyršovho nábrežia sledovalo výkony najlepších svetových jazdcov a koní z tribún s kapacitou 1500 miest na sedenie a sme radi, že aj vďaka finančnej podpore mestskej časti Bratislava-Petržalka sme si ich užili spoločne a s bezplatným vstupom pre všetkých.

Súčasťou rovnako bezplatného sprievodného programu bola aj jazda na koni a kolotoči či rôzne občerstvenia vrátane sladkej novinky – cukrovej vaty MADE IN PETRŽALKA.

Po dvoch rokoch pandémie sa tešíme o to viac, že sme v rámci propagácie Petržalky a podpory spoločenského života vďaka dobrým vzťahom s partnermi mohli aj vo vašom mene priložiť ruku k dielu, aby to v našej samospráve opäť žilo o čosi viac.

ĎAKUJEME preto sponzorom, organizátorom i protagonistom podujatia za tvrdú prácu a svedomitú prípravu, ktorá nielen Petržalčanom priamo pod Bratislavský hrad priviedla podujatie svetového rázu porovnateľne s tými v Miami, Monaku či Paríži. A veľké ĎAKUJEME patrí i vám, milí diváci, za to, že ste prišli podporiť štvornohých favoritov s ich jazdcami v tak hojných počtoch.

Na prvý ročník teda DANUBE EQUESTRIAN FESTIVAL – minimálne za nás – dopadol jednoducho na výbornú. Samozrejme, platí, že vždy je čo zlepšovať a vylepšovať a aj preto veríme, že o rok sa vidíme opäť.

#petrzalkazije

web od 2day