Značka MADE IN PETRŽALKA sa rozrastá o nové stojany

Na svoje si prídu najmä cyklisti a majitelia kolobežiek.

Petržalskí makači sa opäť hecli a prichádzajú s ďalším užitočným nápadom MADE IN PETRŽALKA.

Keďže príjemné letné počasie vylákalo do ulíc množstvo cyklistov a kolobežkárov, rozhodli sa pre nich pripraviť odkladacie miesta, kde by si mohli títo dvojkolesoví pomocníci bezpečne odpočinúť. A tak vznikol nápad na výrobu stojanov na vaše bicykle a kolobežky.

Chlapi z údržby vo vlastnej réžii doteraz vyrobili viac ako 100 nových stojanov a v uliciach nášho zeleného sídliska už našlo domov cez 70 z nich. Plánujeme ich osadiť aj pri našich 25 a čoskoro už 27 verejných materských školách, pričom z trojice nových petržalských stojanov sa tešia aj naši priatelia a žiaci Gymnázia na Pankúchovej ulici.

Okrem domácej výroby je výhodou najmä cena. Náklady na výrobu jedného kusu totiž nepresiahnu 40 EUR. Kolegovia z oddelenia správy verejných priestranstiev tak môžu spokojne pokračovať v majstrovaní a ďalšom rozširovaní nášho stojanového parku.

Okrem toho, sa naše nové stojany vyznačujú odolnosťou. Vyrábame ich zo železnej rúry a povrchová úprava spočíva v žiarovom zinkovaní so životnosťou 80 rokov. Veríme teda, že si ich užijú aj naše vnúčatá.

Mimochodom, vedeli ste, že mesiac jún sa nesie v znamení Do práce na bicykli?  Petržalka ide do toho aj v roku 2022. Pridajte sa do 7. júna aj vy a vyskúšajte popri tom niektorý z našich nových stojanov.

ĎAKUJEME šikovným petržalským makačom za ďalšiu skvelú prácu a všetkým vám za to, že spolu s nami svojou jazdou na dvoch kolesách šetríte životné prostredie.

#petrzalkamaka #zelenapetrzalka #madeinpetrzalka

web od 2day