Aj petržalské trhovisko ponúka najlepšie domáce potraviny

Navštíviť ho môžete i cez víkend.

„Vždy tu nájdem všetko, čo potrebujem.“
„S petržalským trhoviskom som veľmi spokojná.“
„Na našom trhovisku by som nič nemenil.“
„Vždy tu nájdem čerstvú zeleninu i ovocie a krásne kvety.“
„Predajcovia sú ochotní a milí.“
„Je skvelé, že trhovisko je otvorené aj cez víkend.“

To sú len niektoré názory Petržalčanov na adresu obľúbeného Trhoviska na Mlynarovičovej 24, ktoré sa nám v poslednom čase podarilo pozbierať.

Jeho správcom je priamo Miestny úrad Petržalka a za prevádzku zodpovedajú petržalskí makači z oddelenia správy verejných priestranstiev.

Jediný verejný trh v Petržalke každý deň ponúka svojim návštevníkom široké spektrum možností na kúpu lahodného domáceho ovocia i zeleniny, vždy čerstvých kvetov, voňavých byliniek a všakovakých miestnych dobrôt či priesad.

 

 

Prichádzajúca letná sezóna je navyše obzvlášť bohatá na voňavú úrodu – najmä sladkých jahôd, čerešní, melónov, ale i paradajok a paprík, ktoré vám vždy ochotne a s radosťou ponúknu naši stáli i noví trhovníci.

Kolegovia z údržby sa o naše trhovisko snažia poctivo starať, aby vyhoveli ich zákazníkom. Aj preto sme nedávno zaviedli nové prevádzkové hodiny, vďaka ktorým je možné Trhovisko Mlynarovičova navštíviť aj počas víkendu.

 

Tiež sa radíte k pravidelným návštevníkom petržalského trhoviska? Veríme, že áno a že tam nájdete vždy všetko, čo potrebujete.

Prajeme príjemné nakupovanie.

#petrzalkazije #petrzalkamaka

web od 2day