Čaká nás víkend v znamení streetballu na Dostižke

Nenechajte si ujsť SBA 3×3 tour a (MINI) Engerau Cup naživo aj v bedni.

Dostihová dráha Petržalka sa počas víkendu premení na asi najsledovanejšie streetballové ihrisko Slovenska.

Do Petržalky tento nový olympijský šport zavíta v rámci SBA 3×3 Tour 2022. Medzinárodný open turnaj v “trojkovom basketbale“ privíta najväčšie slovenské sídlisko po dlhých 18 rokoch a jeho návrat do kolísky si nenechajú ujsť ani kamery televízie JOJ ŠPORT.

Registrácia tímov v mužskej i ženskej kategórii, ako aj v kategóriách do 18 rokov na SBA 3X3 TOUR PETRŽALKA, ktorá je zároveň prvým ročníkom, už teraz počtom tímov trhla rekordy. K dispozícii je už len pár voľných miest, stačí kliknúť do 9. júna TU.

Medzi mužmi sa predstavia napríklad tímy z Rakúska, Poľska, Česka, Ukrajiny aj naše slovenské reprezentačné výbery a medzi ženami tiež uvidíme reprezentácie Slovenska, Česka, Rakúska či Ukrajiny. Veľkým zážitkom bude aj účasť poľských olympionikov z Tokia na čele s reprezentantom Michaelom Hicksom.

 

Vďaka spolupráci priateľov z BSC Bratislava, BKM Petržalka a Slovenská basketbalová asociácia, ktorú s radosťou podporila aj mestská časť Bratislava-Petržalka, sa počas víkendu 10. a 11. júna v areáli štátneho Závodiska uskutoční aj prvý ročník MINI ENGERAU CUP 2022 – Turnaja o Pohár starostu Petržalky.

BEZPLATNÁ REGISTRÁCIA v kategóriách prípravka (U10), mini (U11 a U12) a žiaci (U13, U14 a U15) prebehne v piatok 10. júna o 15:00 priamo na mieste, pričom finále každej z nich sa odohrá v sobotu 11. júna pred finálovými zápasmi SBA 3X3 TOUR PETRŽALKA 2022.

Celý turnaj bude sprevádzať množstvo sprievodných atrakcií, ktoré vyvrcholia koncertom Orchestra Jeana Valjeana. Na pódiu sa predstavia aj mladé športové a umelecké talenty z Petržalky a DJ-ské sety počas nabitého víkendu odohrajú aj Petržalčania a basketbaloví nadšenci OPAK a producent JARO SLÁVIK. Vidíme sa.

VSTUP na podujatie je počas oboch hracích dní VOĽNÝ. V piatok začíname od 14:30 a v sobotu od 9:00 pričom vždy hráme až do 19:00. VIAC INFO nájdete aj na www.3X3SLOVAKBASKET.sk. #petrzalkasportuje

PROGRAM | 11. jún v areáli závodiskového paddocku
10:00 exhibícia outdoor hádzanej ŠKP Bratislava
13:00 exhibícia futbalistov ŠK Petržalka
14:00 talenty Petržalky/ Main Stage
15:00 bike show
16:00 koncert Orchestra Jeana Valjeana
17:00 semifinálové a finálové zápasy s LIVE prenosmi do TV JOJ ŠPORT a HUSTE.TV
Celý deň nás budú sprevádzať hudobné sety skvelých DJ-ov OPAK / LLKAM / JARO SLÁVIK

web od 2day