Aj Petržalka oslavuje Deň otcov

Hovorí sa, že otec je prvým hrdinom svojho syna a prvou láskou svojej dcéry.

Niet sa čo čudovať. Veď pred narodením toho malého uzlíčka sa všetci chlapi zväčša tvária, že majú „nadhľad“, no keď už príde na svet a prvýkrát ich maličkou ručičkou chytí za palec, akákoľvek chlapská tvrdosť ide bokom. V ten moment sa stávajú skutočným – milujúcim, láskavým, obetavým otcom, ktorý pre svoje dieťa urobí naozaj čokoľvek.

Otcovia sú pre nás vždy tými supermanmi, ktorí nás zachránia, ale aj podržia. Dcéra si vie svojho otecka šikovne podmaniť, synovia sú zase s otcom od malička najlepší parťáci. Otcovia sú nám po celý život oporou i posilou, učia nás novým veciam a je s nimi vždy zábava, hoci nechýba ani povestná prísna ruka.

A preto im chceme v tento ich výnimočný sviatok DEŇ OTCOV úprimne za všetko poďakovať. Hoci to s nami nemáte vždy najľahšie, neúnavne sa o nás staráte a podporujete nás, a čo je najdôležitejšie, ste tu pre nás, lebo v nás veríte.

Aspoň pár minút času v tento deň svojim otcom určite venujú aj náš starosta, vicestarostky, poslaneckí či úradnícki kolegovia. Napíšte nám, ako ste ich dnes prežili, či plánujete prežiť so svojím otcom vy.

#petrzalkazije

web od 2day