Vždy pripravení záchranári sú vám opäť k dispozícii

Stretnete ich každý deň na Veľkom Draždiaku až do 6. septembra.

S príchodom letných radovánok a čoskoro i veľkých prázdnin, na ktoré sa už všetci nesmierne tešíme, prichádza i obľúbená aktivita v podobe kúpania.

A kde nájdete najlepšie prírodné letné kúpalisko? No predsa na našom Veľkom Draždiaku.

Letné šantenie vo vode so sebou ale prináša i prípadné riziká. A preto tak ako každý rok, aj tentokrát na nás bude dohliadať Vodná záchranná služba zo Spolku ochrancov vôd Octopus, ktorí sa okrem iného každoročne zapájajú do čistenia Draždiaka a Chorvátskeho ramena.

Naši záchranári sú vždy pripravení a ochotní poskytnúť prvú pomoc. Či už vám pokožku spáli slniečko, dostanete úpal, uštipne vás otravný hmyz alebo sa vám vo vode spraví nevoľno, vždy sa obráťte na našich odborníkov.

Dohliadať na vás budú každý deň od nedele 25. júna do utorka 6. septembra, a to vždy od 10:00 do 19:00 vrátane víkendov a sviatkov. Ich stanovisko nájdete tradične na brehu pri stožiari vedľa bufetu Barracuda. K dispozícii budú mať opäť aj čln a automatický defibrilátor.

Napriek ich prítomnosti buďte, prosíme, obozretní.

Dbajte na svoju bezpečnosť a rovnako bezpečnosť ostatných, dodržujte bezpercentný pitný režim a najmä, buďte v pohode. Nech si všetci spoločne užijeme leto naplno.

ĎAKUJEME našim záchranárom za cennú spoluprácu a vám, milí Petržalčania i návštevníci zase za solidárnosť. Vidíme sa v najväčšom petržalskom mori!

#petrzalkazije #petrzalkapomaha #letovpetrzalke

web od 2day