Petržalka motivuje pedagógov i odborníkov základných škôl

Vďaka inovatívnym projektom môžu získať k výplate až 130 EUR.

Mestská časť Bratislava-Petržalka bude motivovať zamestnancov svojich 11 verejných základných škôl aj v nasledujúcom školskom roku. Nové posily do svojich radov láka na náborové príspevky či dostupnejšie nájomné bývanie. Nezabúda však ani aktuálnych pedagogických či odborných kolegov.

Aj v nasledujúcom školskom roku majú možnosť získať príspevok ku mzde až vo výške 130 EUR mesačne v čistom, a to vďaka dvom schváleným dotačným schémam: Naučiť lepšie, odmeniť viac a Spolupracovať lepšie, odmeniť viac. Podmienkou je realizovanie celoročného inovatívneho projektu na jednej zo základných škôl, pričom podporené projekty by mali v rámci inovatívnosti vyniknúť najmä v nových poznatkoch, spôsoboch či metódach.

Vyčlenené financie sú určené pre najaktívnejších učiteľov a odborných zamestnancov, ktorými sú napríklad školskí psychológovia, špeciálni, liečební či sociálni pedagógovia, logopédi alebo asistenti učiteľov. V prípade projektu Naučiť lepšie, odmeniť viac má nárok na príspevok 15 našich kolegov a v prípade schémy Spolupracovať lepšie, odmeniť viac si môže prilepšiť ďalších 12 pedagogických či odborných zamestnancov. V oboch prípadoch bude o poradí prihlásených projektov rozhodovať odborná komisia.

Na ich príprave môžu naši šikovní vyučujúci pracovať najneskôr do 31. augusta a svoje žiadosti môžu do tohto termínu posielať pohodlne ONLINE.

VIAC INFO o oboch dotačných schémach, ale aj ďalších benefitoch pre zamestnancov našich verejných materských a základných škôl nájdete na PETRZALKA.sk/skoly.

#petrzalkavzdelava

web od 2day