Petržalka zmodernizovala a zrevitalizovala ďalšie hokejbalové ihrisko

Opravy vyšli mestskú časť na takmer 30 000 EUR.

Po športoviskách na Medveďovej a Hrobákovej ulici sa revitalizácie dočkalo aj tretie hokejbalové ihrisko v správe mestskej časti Bratislava-Petržalka. Na Gessayovej ulici sa tak nielen hokejbaloví nadšenci môžu tešiť z nových mantinelov, dvojice časomier, upraveného asfaltového povrchu, ale tiež ochranných sietí. Samosprávu vyšla revitalizácia na zhruba 30 000 EUR.

Na rozdiel od viacerých predchádzajúcich projektov sme nemuseli pristúpiť ku kompletnej výmene asfaltu, keďže odborníci na slovo vzatí označili kvalitu jeho väčšej časti za viac než slušnú. V akcii boli opäť aj naši makači z petržalskej údržby, ktorí sa postarali o potrebné orezy drevín v okolí ihriska tak, aby v prípade búrok či silných vetrov nevyšla naša investícia a práca navnivoč.

 

Pevne veríme, že si vynovené ihrisko užijú nielen kluby Petržalskej hokejbalovej ligy, ale aj široká verejnosť. Tú pozývame aj na veľkú OTVÁRAČKU LEGENDÁRNEHO IHRISKA ŠEVČENKOVA, ktorá sa uskutoční už túto sobotu spolu s petržalskou HI6 crew. Vstup VOĽNÝ. Vidíme sa.

#petrzalkazije #petrzalkamaka

web od 2day