Vyjadrite názor na nové prezliekacie kabínky na Draždiaku

Pomôžte nám ďalej zlepšovať petržalské more.

Asi ste si všimli, že pri Veľkom Draždiaku ešte pred oficiálnym zahájením letnej sezóny pribudlo okrem bezplatných verejných toaliet aj päť úplne nových prezliekacích kabínok so zaujímavým dizajnom.

Ďalší výrobok #MADEINPETRZALKA priamo z dielne petržalských makačov sme osadili aj na základe vašich podnetov a požiadaviek. V snahe poskytnúť čo najväčší komfort sú kabínky umiestnené v najfrekventovanejších častiach jazera v dostupnosti jeho hladiny a iba na pozemkoch, ktoré patria do správy mestskej časti Bratislava-Petržalka, alebo ktorých majitelia nám to povolili.

 

Niektorí z vás nám však adresovali sťažnosti na to, že kabínky sú umiestnené na príliš exponovaných miestach, čo spôsobuje nedostatok súkromia, že bránia výhľadu na jazero, či sú vystavené priamemu slnku. V našej malej fejsbúkovej ankete môžete do nedele 10. júla (vrátane) vyjadriť svoj názor a pomôcť nám zlepšovať okolie obľúbeného Draždiaka.

Nech už je váš názor akýkoľvek, budeme sa ho snažiť – ako vždy – v čo možno najväčšej miere zohľadňovať pri ďalších vylepšeniach v okolí petržalského mora. Ďakujeme, že zaujímate o veci verejné spolu s nami.

P.S: Žiaľ, našli sa už aj takí, ktorí mrhajú našimi spoločnými financiami a nové kabínky z nám nevysvetliteľných dôvodov poškodili, alebo si ich pomýlili s miestom na vykonávanie potreby či rôznych neduhov. Ďakujeme teda aj za to, že dohliadate na náš spoločný majetok spolu s nami.

web od 2day