Kultúrne leto v Petržalke pokračuje

Tento víkend nás čaká cyklovychádzka, rozprávky i koncert orchestra.

Letné prázdniny sú v plnom prúde a s nimi aj množstvo kultúrnych podujatí, z ktorých si majú čo vyberať malí aj veľkí. V príprave zábavných, ale aj poučných aktivít nezaháľali ani kolegovia z Kultúrnych zariadení Petržalky, ktorí počas júla aj augusta organizujú vskutku pestrý program pre všetky vekové kategórie od detských workshopov cez letné kiná a koncerty až po tematické víkendy či výtvarné dielne pre seniorov.

Kultúrne leto v Petržalke odštartovalo minulotýždňovým otvorením Petržalského Infocentra práve z dielne našej rozpočtovej organizácie, ktoré si za cieľ okrem informovania o možnostiach trávenia voľného času v našej samospráve dalo aj distribúciu darčekových predmetov s tématikou nášho zeleného sídliska. PIC nájdete priamo v našom Dome kultúry Zrkadlový háj v priestoroch pokladne, a to počas pracovných dní od 9:00 do 14:00.

 

V sobotu 9. júla môžete v rámci podujatia PETRŽALSKÉ DÍNOM DÁNOM spojiť príjemné s užitočným, sadnúť na bicykel a spoznávať zelenú divočinu uprostred betónovej džungle. Začíname o 16:00 v Sade Janka Kráľa a trasu ukončíme pri Starom moste.

Nedeľa 10. júla bude patriť až dvom divadielkam pre deti z dielne Divadla Jaja s názvom PRINCEZNÁ FRMFULÍNA. Prvé odohrá o 10:00 v areáli Beach Club Draždiak; druhé o 17:00 na ihrisku Detský svet Petržalka City. O 16:00 na tom istom ihrisku zaznie aj koncert jedinečného orchestra Bratislava Hot Serenaders.

Celý program Kultúrneho leta v Petržalke 2022 nájdete TU. Vidíme sa. 🙃 #petrzalkazije

web od 2day