V materských školách to žilo aj na konci školského roka

Petržalka vďaka brigádam rodičov hýri farbami.

Mestská časť Bratislava-Petržalka má v správe 11 základných a čoskoro už 27 materských škôl. Našich 1200 pedagógov spoločne s deťmi a ich rodičmi neustále vymýšľajú nové aktivity a činnosti, vďaka ktorým sú ich exteriéry i interiéry čoraz krajšie. Nezaháľali ani na konci školského roka.

V areáli MATERSKEJ ŠKOLY NA HOLÍČSKEJ 50 sa počas júna uskutočnila rodičovská brigáda. Šikovní rodičia vymaľovali oplotenie školského dvora, ktorý je razom veselší.

Maľovalo sa aj na MATERSKEJ ŠKOLE BOHROVA 1. Dobrovoľníci v rámci iniciatívy Nadácie Pontis skrášlili ploty a zábradlia na terase, betónové hranty a fasádu, značenie na dopravnom ihrisku a rôzne iné herné prvky. Ruku k dielu pridali aj rodičia s detičkami. Po tvrdej drine si všetci spoločne užili chutný guláš od šikovných kuchárok. Deti potešilo aj vystúpenie Uja Ľuba.

Farby a štetce hrali prím aj na našej MATERSKEJ ŠKOLE ROVNIANKOVA 8. V areáli školy sa v rámci podujatia Naše Mesto 2022 zišlo asi 30 dobrovoľníkov, ktorí sa postarali o skrášlenie detského ihriska a jeho oplotenia.

Žilo to aj na MATERSKEJ ŠKOLE NOBELOVO NÁMESTIE 6. Predškoláci sa na rozlúčkovej slávnosti poslednýkrát v škôlke pozdravili so svojimi učiteľmi a od septembra už budú zarezávať v laviciach našich 11 základných škôl.

 

Ďakujeme našim fantastickým učiteľom a učiteľkám, všetkým dobrovoľníkom, rodičom, nepedagogickým kolegom a ich skvelým zverencom za parádnu robotu. Aj vďaka vám bude návrat do petržalských verejných materských a základných škôl v septembri veselší a farebnejší.

#petrzalkazije

web od 2day