Legendárna Ševčenkova hrá farbami

Počas júla sa dočkala aj ďalších noviniek.

Pred dvoma týždňami sme vo veľkom štýle otvorili legendárne ihrisko Ševčenkova, ktoré vďaka finančnej podpore našej samosprávy a šikovným umelcom z iniciatívy Projekt Ihrisko dostalo úplne nový šat.

Hneď od prvého momentu otvorenia sa ihrisko zaplnilo návštevníkmi, a to bez ohľadu na vek. Kým tí najmenší si čas krátia behaním po farbami zaliatom ihrisku, ich starší kamaráti či rodičia sa bavia streetballom a stolným tenisom na pingpongových stoloch z dielne našich makačov.

Na ihrisku navyše v minulých týždňoch pribudlo aj oplotenie, aby hranie všakovakých športov bolo pre návštevníkov ešte komfortnejšie. Tešiť sa môžu aj priaznivci hokejbalu – šikovní kolegovia z údržby sa totiž postarali aj o doplnenie bránok vhodných predovšetkým na tento šport. Veríme, že sa vám znovuzrodené ihrisko na Ševčenkovej páči.

Ak ste ho ešte nenavštívili, neváhajte tak urobiť.

ĎAKUJEME všetkým vám za doterajšie skvelé ohlasy, pričom s vylepšeniami našich športových plôch ani zďaleka nekončíme. Už teraz sa môžete tešiť na farebné kreácie na Medveďovej a Lachovej ulici. Dovtedy si spolu s nami zaspomínajte na veľkolepú otváračku zo Ševčenkovej.

#petrzalkazije #petrzalkasportuje

web od 2day