Na Šrobárovom námestí pribudli lavičky z našej dielne

Výrobky Made in Petržalka šetria naše spoločné peniaze.

V máji tohto roku sme vás informovali o pozitívnej premene Šrobárovho námestia, ku ktorému sme mohli pristúpiť aj vďaka mimorozpočtovým zdrojom od Ministerstva financií SR. Naše obľúbené Šrobárko sa tak konečne stalo námestím v pravom slova zmysle.

Obyvateľom i návštevníkom revitalizácia priniesla napríklad opravené nové chodníky, upravené trávniky či nové smetné koše na triedený odpad alebo cyklostojany a najmä ďalšie moderné a bezbariérové verejné workoutové ihrisko vrátane zelene. Najviac vás asi zaujali dizajnovo zaujímavé biele lavičky #MADEINPETRZALKA, ktoré sú oveľa odolnejšie než tie pôvodné od dodávateľa, pričom ich výrobná cena je porovnateľná.

 

Práve vďaka práci kolegov z oddelenia správy verejných priestranstiev sa nám darí šetriť nemalé finančné prostriedky zo spoločnej kasy, ktoré vieme využiť oveľa efektívnejšie a na ďalšie zaujímavé projekty nielen pre Petržalčanov. V ďalších fázach revitalizácie Šrobárka sa budeme snažiť aj ďalšie vylepšenia v čo najväčšej možnej miere riešiť svojpomocne. Pre VIAC INFO stačí sledovať náš web www.PETRZALKA.sk alebo sociálne siete.

#petrzalkamaka

web od 2day