Okolie Chorvátskeho ramena je opäť o niečo čistejšie

Aj v Petržalke sa búrajú mýty o lenivých úradníkoch.

Štrnásť zamestnancov Ministerstva hospodárstva SR si za miesto svojho aktívneho teambuildingu zvolilo našu zelenú Petržalku. Tentokrát však nešlo o športové aktivity či adrenalínové zážitky, ale o prospešnú činnosť nielen pre životné prostredie. Skupinka štátnych dobrovoľníkov sa totiž v piatok 22. júla zišla pri čistení okolia Chorvátskeho ramena.

Ruku k dielu pridali aj makači z údržby Miestneho úradu Bratislava-Petržalka, ktorí úradníkom pristavili veľkokapacitný kontajner, kam nimi vyzbieraný odpad putoval. Žiaľ, v lesoch a uliciach Petržalky je ho vinou tých nezodpovedných z nás stále príliš veľa. O to viac ĎAKUJEME všetkým zúčastneným za parádnu robotu. Sme radi, že sa vaším revírom znova stala práve naša mestská časť.

Rovnako tak ĎAKUJEME všetkým z vás, ktorí prostredníctvom brigád a čistení robíte z Petržalky krajšie a lepšie miesto pre život spolu s nami. Ak by ste kedykoľvek potrebovali vrecia, rukavice či iné pomôcky na náš účet alebo sa chcete prácou iba pochváliť a inšpirovať ďalších, neváhajte nám dať vedieť cez sociálne siete alebo e-mail podnety@petrzalka.sk.

#zelenapetrzalka

web od 2day