Petržalská plaváreň má nové logo

Odeté je do farieb našej samosprávy.

Ako sme informovali, práce na vylepšení a znovuotvorení Petržalskej plavárne v gescii našich makačov z údržby sú v plnom prúde. Ak nám Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava hl.m. v týchto dňoch potvrdí vyhovujúcu kvalitu vody v jej bazénoch na základe vzoriek, ktoré po ich napustení tento týždeň odobral, pokúsime sa našu verejnú plaváreň otvoriť v čo najskoršom možnom termíne. Tým je aktuálne – kvôli už bývalým vedením nariadenej celozávodnej dovolenke – sobota 6. augusta. 

Do tej doby by sme vám chceli predstaviť ďalšiu novinku, tentokrát z dielne referátu komunikácie Miestneho úradu Bratislava-Petržalka. Pri jeho tvorbe sme sa inšpirovali oficiálnym logom najľudnatejšej mestskej časti Slovenska. Priamo sme využili vlny robustného Dunaja, ktoré tentokrát symbolizujú hladinu bazéna a okná petržalských panelákov, ktoré zase značia bazénové kachličky. K obom prvkom sme pristavili aj tradičný rebrík, ktorý ľudia poznajú z plavární a kúpalísk.

 

Veríme, že postupná zmena vizuálnej identity nášho najväčšieho verejného športoviska zvýrazní jeho samosprávne základy a že sa vám bude aj páčiť. Okrem toho sa môžete tešiť i na ďalšiu spoluprácu kolegov z komunikácie s novým vedením plavárne. Od budúceho týždňa nájdete naše bezplatné samosprávne noviny Naša Petržalka aj pred jej vchodom a vo vestibule. Čo poviete, môže byť? Tešíme sa na vašu návštevu.

#petrzalkazije

web od 2day